Дік Свааб, Ася Казанцева
Хто б міг подумати!

Дік Свааб. Ми – це наш мозок

Жодна з книжок всесвітньо відомого автора не викликала такого шквалу як науковий бестселер «Ми – це наш мозок». В ній Дік Свааб доводить: людина, її характер, схильності формуються ще в утробі матері під впливом генів та зовнішнього середовища і не можуть бути примусово змінені, перевиховані, вилікувані пізніше, а «свобода волі» такий же нонсенс, як і віра. Єдине, що керує людиною – її мозок: він накладає безліч обмежень, але й дарує людині безліч можливостей. Від зачаття до смерті, від батьківського впливу і побутових звичок до алкоголю і наркотиків, від усвідомлення своєї гендерної ідентичності до кохання і сексу, від геніальності до психічних відхилень.

Дізнайтесь:
• що визначає сексуальну орієнтацію людини
• що таке підліткова закоханість і де починається і закінчується секс
• депресія, ожиріння, безсоння, анорексія – захворювання мозку
• чи безпечний канабіс і чому політика та наркотики завжди поряд
• чим є агресія і звідки беруться злочинці
• які таємничі процеси відбуваються всередині

Дік Свааб – лікар та вчений-нейробіолог зі світовим ім'ям, який впродовж 27 років був керівником Нідерландського інституту головного мозку при Нідерландській королівській академії наук, почесний професор нейробіології в Університеті Амстердаму, лицар Ордену нідерландського лева – є автором понад 540 наукових статей і співавтором близько 200 книг. Але жодна з них не викликала такого шквалу суперечок, як видана 2010 року науково-популярна книжка «Ми – це наш мозок». У 2011 році вона стала науковим бестселером, посівши за популярністю в Нідерландах четверте місце. Сьогодні продано вже понад 300 000 примірників видання, яке знайшло свого читача в багатьох країнах світу.

Ася Казанцева. Хто б міг подумати! Як мозок змушує нас робити дурниці

Ася Казанцева – науковий журналіст, лауреат премії в галузі науково-популярної літератури “Просветитель”. ЇЇ книжка “Як мозок змушує нас робити дурниці” присвячена основним біологічним пасткам, які заважають нам щасливо жити і як слід поводитися.

Розвіюючи міфи про “хімію кохання”, шкідливі звички та роботу нашого мозку, авторка спирається на грунтовні наукові праці, а також наводить приклади із власного життя.

14.08.2017
Систематизація комунікацій
02.08.2017
ТОП-10 трендов в корпоративных коммуникациях